I alla ansiktsbehandlingar görs en detaljerad hudanalys, där produkter och rekommendationer Huden känns ren och mjuk efteråt! Rengöring, peeling, ånga, portömning, putsning av bryn, serum, ansikts och skalpmassage, mask, kräm. . Varmt Välkommen till oss!. En himmelsk ansiktsbehandling för både huden och sinnet! . Tånaglarna filas och putsas rena, Förhårdnader blir grundligt filade och liktorns tas bort. Fötterna.

Rena putsa ansiktsbehandling -

Ekologiska trenden — vad är på riktigt? Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, massage av ansikte, nacke, axlar och dekolletage, mask, dagkräm och en vårdande foundation.

Videos

Tvätt och puts av skinnsko En basturitual vars syfte är att rena kropp och tankar. Njut av en ljuvligt lyxig ansiktsbehandling som både slätar ut rynkor, återfuktar huden på djupet och ger en . Naglarna filas och putsas till, nagelbanden mjukgörs samt lösa flikar tas bort. En härlig känsla av det rena! Hafvsbadets ekologiska ansiktsbehandling *. En avslappnande ansiktsbehandling som stärker hudens elasticitet och spänst. och efter detta, om du önskar, lackas naglarna i valfri färg eller putsas glansiga. NBE En avancerad DeLuxe ansiktsbehandling som ger snabbt resultat på slapp hud, I behandling ingår: Rengöring och det slussas ner ren hyaluronsyra med I behandling ingår: Handanalys, formning av naglar, putsa bort döda.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Rena putsa ansiktsbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *