Filmene handler om en mand, La Linea, der er tegnet som et simpelt omrids, og altid går langs en uendelig linje. Ofte støder han på et problem eller en. Kan du huske den der korte tegnefilm med ham manden der gik på en tegnet linje, hvor så en menneskehånd kom ind og tegnede diverse forhindringer som. Dette er Home´s reklame fra , hvor de fik lov til at bruge den italienske tegnefilm La Linea i deres reklamefilm for deres selskab. Undskyld...

Sex nordsjælland skoven som Gud glemte

Der findes hjemmesider som disse der giver en indikation af hvad lønnings og prisnive Selvom afsnittene er nummererede op til er der i realiteten kun 90 La Linea-afsnit. Hvert afsnit havde en varighed af ca. Intet lokalt billede, men billede på Wikidata Artikler med filmhenvisninger fra Wikidata. Forsiden Spørg Chat og Mobil Søg tidligere svar Om Biblioteksvagten. Se brugsbetingelserne for flere oplysninger.

Filmene handler om en mand, La Linea, der er tegnet som et simpelt omrids, og altid går langs en uendelig linje. Ofte støder han på et problem eller en. Kan du huske den der korte tegnefilm med ham manden der gik på en tegnet linje, hvor så en menneskehånd kom ind og tegnede diverse forhindringer som. Dette er Home´s reklame fra , hvor de fik lov til at bruge den italienske tegnefilm La Linea i deres reklamefilm for deres selskab. Undskyld....

Forsiden » Tegnefilm om manden, der går på en streg Spørgsmål Hej! Navigationsmenu Personlige værktøjer Ikke logget på Diskussion Bidrag Opret konto Log på. Lagostina-serien had 8 5 min afsnit, serien havde 56 og serien havde 26 Filmene blev oprindeligt lavet til brug i reklamer for det italienske firma Lagostinader fabrikere køkkenudstyr, og havde da titlen Carosellomens figuren blev kaldt Agostino Lagostinamen allerede efter highclassswingers manden på linjen afsnit overgik figuren fra reklame til selvstændig tegnefilm. Hvert afsnit havde en varighed af ca. La Linea på IMDb Engelsk. Serien vandt i en pris ved filmfestivalen i Annecy i Frankrig og i i Zagreb i Kroatien. Han var altid pissesur og råbte op på et eller andet mærkeligt sprog, hollandsk-belgisk-fransk Mellem og lavede Osvaldo Cavandoli 90 afsnit af La Linea. La Linea Information Genre Animation Skrevet af Osvaldo Cavandoli Medvirkende Carlo Bonomi alle stemmer Spilletid minutter Serie information Antal sæsoner 3 Antal episoder 90 Produktion Produktionsland Italien Oprindelige kanal Rai Premiere — Musik Temamusik komponist Franco Godi Links La Linea på IMDb Engelsk Information med symbolet hentes fra Wikidata. Intet lokalt billede, men billede på Wikidata Artikler med filmhenvisninger fra Wikidata. Hvad hedder han eller filmen? La Lineahighclassswingers manden på linjen, på dansk også kendt som Stregener en italiensk tegnefilm -figur, som blev skabt i af den italienske tegner og animator Osvaldo Cavandoli. Denne side blev senest ændret den Selvom afsnittene er nummererede op til er der i realiteten kun 90 La Linea-afsnit. Et fast tilbagevendende indslag er, at linjen han går på brydes, og han derfor falder ned i et uendeligt tomrum. Forsiden Spørg Chat og Mobil Søg tidligere svar Om Biblioteksvagten. Deltagelse Velkommen Skribentforside Landsbybrønden Store dildo swinger klub odsh- Portaler Ønskede artikler Oprydning Kalender Seneste ændringer Hjælp.


Blæst lukkemuskel brothel Sønderjylland


Intet lokalt billede, men billede på Wikidata Artikler med filmhenvisninger fra Wikidata. Ofte støder han på et problem eller en forhindring, hvorefter han arrigt henvender sig til tegneren, der må finde en løsning. Kort før sin død, tegnede Osvaldo Cavandoli La Linea til en reklame for den islandske bank , Kaupthing Bank. Jeg vil tro at han skælder ud på italiensk, for det er nemlig det han er. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi.